UW MEDIAPARTNER

Social Media

Zet Social Media in en realiseer klantenbinding
l  Vergroot naambekendheid en bereik (nieuwe) klanten
l  Realiseer een groter bereik doordat informatie verder wordt gedeeld in netwerken
l  Verschijn hoger in zoekresultaten

Social Media is een volwaardig marketinginstrument om niet alleen uw doelgroep te bereiken, maar ook hun netwerken. Doordat gebruikers uw informatie verder delen in hun netwerken, kunt u een nog groter bereik realiseren dan u met andere media kunt. MEDIAOPLOSSING realiseert zich dat actieve aanwezigheid op één van de Social Media kanalen veel kostbare tijd vergt. En kennis om uw boodschap op de juiste manier onder de aandacht te brengen van de juiste gebruikers. Zodat het ook daadwerkelijk uw naambekendheid vergroot en uw nieuwe klanten brengt. Wij zijn gespecialiseerd in het maken en verspreiden van uw verhaal én het bereiken van uw doelgroep. Wij nemen alles uit handen en zorgen voor actieve aanwezigheid op één of meerdere Social Media kanalen.

Wilt u Social Media inzetten als middel? Dan is ook een goede strategie belangrijk. Elk kanaal wordt namelijk anders gebruikt en kent een eigen groep gebruikers. Waar bijvoorbeeld Facebook beter past bij een consumenten doelgroep, past LinkedIn beter bij een zakelijke doelgroep. Van belang is dat we de kanalen kiezen die het beste bij uw doelgroep passen. En deze vervolgens op de juiste wijze inzetten om de resultaten voor uw bedrijf te vergroten. MEDIAOPLOSSING helpt u niet alleen met het maken en verspreiden van uw verhaal, wij zorgen ook voor een goede en juiste strategie.

Niet alleen onder consumenten, ook onder bedrijven is Social Media enorm populair. Onderzoek van Newcom laat zien dat Facebook 10,4 miljoen gebruikers heeft in Nederland, waarvan 7,5 miljoen hier dagelijks gebruik van maken. WhatsApp is in 8 jaar tijd uitgegroeid naar 10,9 miljoen gebruikers in Nederland, waarvan 7,8 miljoen hier dagelijks gebruik van maakt. Dit maakt WhatsApp en Facebook de grootste social media platformen in Nederland. Youtube (7,5 miljoen gebruikers), LinkedIn (4,3 miljoen gebruikers) en Instagram (3,2 miljoen gebruikers) maken de top 5 platformen in Nederland compleet.

Wilt u meer informatie of weten wat dit voor u kan opleveren? Neem dan contact met ons op.